Det blir inte svårare än LoLK

Från Fun facts
Hoppa till: navigering, sök

På Närcon Vinter 2017 skulle Gale och Nue köra ett LoLK race på Normal.

Det gick mycket bra i början för båda spelarna men när de kom till Clownpiece började Nue halka efter. När Nue lyckats ta sig till spellcardet [Hellfire "Graze Inferno"] så hade Gale redan klarat ut spelet och börjat med Extra stage. Efter ungefär en timme lyckas Nue ta sig igenom spellcardet och efter yttligare en timme var Clownpiece besegrad!

När Nue sedan lyckats ta sig till Junko går det relativt bra tills spellcardet [Trembling, Shivering Star] kommer fram. Efter ungefär två timmar av försök och tre mentala sammanbrott med mycket tårar inser Nue att det inte går att klara av. Nue börjar även ifråga sätta varför Nue spelar LoLK på en dator med grovt fps-lag och icke-mekaniskt tangentbord. Efter detta så klarar Nue inte av att spela LoLK längre.

Efter denna upplevelse börjar Gale och Nue att diskutera antalet bullets som faktiskt får plats på skärmen. Det visar sig senare att genom djupa analyser på alla plan att ZUN har lyckats fylla LoLK med bullets som både träffar spelaren och samtidigt inte.

Det är LoLK, Schrödingers bullet.